Friday, June 8, 2007

Нов пост

Во отсуство на вистински нов пост - имав некои фрки неделава, башка и ретко пристап на нет, така што новиот пост ќе дојде со задоцнување... Имав конференција за родовите стереотипи во МКД и едно мое предавање за кое и ќе биде следниот пост, ама тоа откако ќе го уприличам во читлива форма :)