Thursday, April 12, 2007

сон

Колку бизарен сон!

Ми ставале вакцини во двете раце, над лактите, и една во `рбетот (во `рбетот, бе?!) и не сум можела да се мрднам од што толку многу болеа, дури и надвор од сонот. Многу глупаво.