Wednesday, January 28, 2009

bonjour

А што друго би правела во еден ваков тмурен, мрзлив ден освен да ги живеам моите имагинарни саботни утра овде... Да, изгледа и далечно, и нереално, и скроз блесаво, но колку би ми бил досаден животот кога би го сакала само она што е достижно... А зошто па сето ова да не биде мое еден ден...