Friday, August 13, 2010

приказна

Денес сосема случајно налетав на еден блог и се воодушевив. Мајката е поранешна копирајтерка (не дека е тоа нешто битно, ама ете, за мене е) која за неколку минути прави сцена-приказна околу бебето што спие и го сликнува. Можеби делува како малтретирање или злоупотреба, но не верувам дека кое било бебе дало согласност да биде сликано, така што... I wouldn't mind.