Friday, August 31, 2007

Singapore Sling

Најдобриот коктел ever! Излезе дека има и речиси митско значење во поп-културата, со референци кај Хантер С. Томпсон, Only Fools and Horses, па дури и Супермен 3. Ако не сте го пробале - ТРК!