Tuesday, April 17, 2007

копирајтерска кујна

куче

Има едно куче што редовно лежи и дреме до зградата покрај која поминувам секој ден. На сите им лае освен мене :)

Вчера му оставиле пластични садови од Добро Јутро маргарин со јадење, а во едното имаше и црни маслинки, со извадени семки! Денес кога поминав покрај него, видов дека немаше ништо изедено. Сакам да му однесам некое мевце, ама не знам како во автобус да го носам мевцето?!