Friday, November 2, 2007

Не е можно!

Nouvelle Vague во Скопје!
Nouvelle Vague во Скопје!
Nouvelle Vague во Скопје!
:)))


Ни Скопје веќе не е тоа што беше...
:)

Thursday, November 1, 2007

Respect!

The Glass во Скопје!
The Glass во Скопје!
The Glass во Скопје!
:))))))


Се уште не можам да поверувам...

Tuesday, October 30, 2007

Sometimes a girl's gotta do what a girl's gotta do

Оглас:
менувам одење на стоматолог за одење на гинеколог


шифра
(без)умник