Friday, November 23, 2012

Wow, тек сега приметувам дека овде не сум напишала ништо веќе четири месеци... Што е сменето во меѓувреме: 

  • еден прекрасен одмор од две недели 
  • 5-6 кг помалку на тело 
  • 5-6 см повеќе во коса
  • една недодефинирана теза  
  • тон изгубени нерви 
  • 120 кг изедени јаболки 
  • навика за зелено smoothie
  • едно презиме плус 
  • безброј насмевки 

До следниот теориски изблик.