Thursday, October 8, 2009

Sunday morning

Под влијание на последните зраци на сонцето ова лето, грешка - есен, би сакала секое утро да ми биде вакво... еве, ако не сите, барем неделните утра...


... или вака...


... и иако знам дека песната е напишана со сосем поинакво значење од тоа што мене ми значи, сепак ми оди со сликите...