Tuesday, April 17, 2007

копирајтерска кујна

1 comment:

baljum baljum said...

Е баш е убава кујната ама ја утнале буквата!
требало да ја стават најубавата буква „В“!

и фала ти што ме искара за кирилицава...
абе па што да правам немав кирилична подршка на компјутеров!

и еве пола саат го барав „Ч“ чччччч