Wednesday, August 29, 2007

Исечок од последната епизода на Yo! MTV Raps

4 comments:

Vladimir said...

Yo! Yo! Yo!

This is MTV Raps! :)

Damn woman, од кога го немам ова гледано. А цело време го имало на YouTube. Само на кој да му текне.

Ме врати во младоста, некаде околу распадот на нашата ни бивша држава кога ги гледав првпат емисиите од овој серијал.

Закон! :)))

bluessence said...

Да, баш така! Седиш дома пред телевизор и едвај чекаш да пораснеш за да бидеш дел од MTV - барем моето сценарио беше такво :)

Мене дома не ме оставаа да гледам Yo! повеќе од 10-15 минути, па надокнадувам за изгубеното време :)))

Darko said...

Зашто не можам да го пуштам клипот, а не можам да го најдам на „ЈУБИТУ“. :))) Дај линк. ПЛИЗЗЗЗЗЗЗЗЗ!!!

bluessence said...

Го нема ни на youtube, замисли! Го тргнале скроз, а не стигнав ни да си го снимам... има делови од други епизоди на Yo!, ама последната ја нема :((((((