Tuesday, November 13, 2007

Филм

Откако го гледав Сенки сакав да напишам нешто, но тоа некако не ми одеше баш лесно.

Не сакам да навлегувам во анализи, толкувања и проценки што-како, не за друго туку затоа што имам чувство дека ќе си ги разводнам импресиите, па затоа само ќе преупатам на постот на Котле, пост (+коментар) кој на некој начин ги доловува.

Решив да бидам попозитивна и помалку да критикувам, па затоа со овој филм на Милчо сум помека.

9 comments:

Vladimir said...
This comment has been removed by the author.
Vladimir said...
This comment has been removed by the author.
bluessence said...

Па мене Прашина многу помалку ми се допадна, така што...
Мислам, можам да мрчам и критикувам за Сенки во секое време, не дека нема за што, ама не сакам, ете, за да не си го нарушам впечатокот, as simple as that.

За што било друго, бујрум на мрчење :)

bluessence said...

Еј! Од каде се избришаа претходните два коментари! Па ја не ги фрлив у ѓубре?!

Значи, to sum it all up, Владо мрчеше зошто не сум била покритизерски настроена.

Vladimir said...

Јас ги избришав по грешка. Со мисла да не се дуплира муабетот со оној кај Котле, и после ми текна дека друго пишав. Али касно беше... :(((

Hibizla said...

Нежна другарке! Па вие многу се растревоживте! Ние чудаците ви се извинуваме за радикалните коментари кај Котле! Срдечен поздрав од Пржино Д Ленд оф д Хајлендерс енд Стрејнџ Кетс дат Слип он јор Балкони!

Hibizla said...

Ех заборавив да Ви го подигнам „В“ како би Ве ипочитувал максимално! Ех!

Хе хЕ ! Јо!

Hibizla said...

Нежна другарке! Па вие многу се растревоживте! Ние чудаците ви се извинуваме за радикалните коментари кај Котле! Срдечен поздрав од Пржино Д Ленд оф д Хајлендерс енд Стрејнџ Кетс дат Слип он јор Балкони!

bluessence said...

Ми се допаѓа шизофреноста на коментарот, Хибизла, морам да признаам :)