Tuesday, February 19, 2008

Sunny Side Up

... и кога по долг и напорен ден ќе си дојде човек дома, како да не се изнасмее и опушти со вакво нешто?!
:)

3 comments:

Hibizla said...

А ха ха! Черга на око... Не, черга на очи! Супер!

Hibizla said...

Не ни черга ама не ми текнува како се вика... Хе хе хе!

kiberkotle said...

черга за доручек... што доаѓа од познатата народна поговорка: Кој со ѓавол тикви садел, купил акции од Ладна Валалница.