Monday, March 3, 2008

роденден

Мачорот денес полни три години...

4 comments:

Hibizla said...

Ооо Мацки! Среќен роденден! Сервирај му туна салата и торта со мевце (препорачливо е сардина), најди му Маца и по 500 ден. па нека скитаат кај сакаат. Не го чекај да се врати...

bluessence said...

Фала, фала... Инаку, како совесен мачкољубец, ме искараа дома како тоа сум пресметала 3 години, пошто уствари полнел цели 4 години :)

Vladimir said...

Да и ја се замислив... Си викам, нема шанси да се 3, ќе да се 4-ри.

Како и да е, ете и 4-ти роденден му дојде, а остана нереализиран во една смисла. :)))

bluessence said...

Реализиран е, не се секирај... Е сега, нема потомство, ама реализиран е :)