Tuesday, March 11, 2008

Спот

Освен тоа што оваа песна е на една хрватска реклама каква што напишав и јас, со скроз иста приказна како мојата, ја ставив и затоа што многу ми се свиѓа :)

3 comments:

ARCHER said...

Гледам денеска една реклама почнува на ТВ и си викам: „чекај бе... па ја за оваа storyboard сум правел... пакување сум правел...“ И ми текнува на твојов post...

ARCHER said...

post... spot... "Спот"
хехе :)

bluessence said...

Ќути, срамота... Кога ќе ми текне како можеше да излезе таа кампања, срам ми е кога ја гледам на тв... Ама, кога ти се мешаат кретени кои поима немаат, тоа е, ќе заебат се...