Monday, May 19, 2008

ЏемперчињаБаш би почнала вакво нешто кај нас... Не верувам дека некој ќе ги купува, ама супер идеја е - за овошје, за зеленчук, за чаши, шолји, тенџериња...

1 comment:

Миша Поповиќ said...

ова ептен станува популарно

http://rdr.to/nB