Wednesday, February 11, 2009

Топ 5 мириси

По случаен редослед:

1. трева, кога е свежо косена
2. бензин
3. кафе, првите 10 минути откако е измелено
4. Gucci Envy
5. патлиџан, на местото кај што се спојува со гранката

No comments: