Tuesday, January 26, 2010

Линк

Го обожавам сајтов!

Типот оди кај разни луѓе по дома, од типот на Бегбеде, Џулија Роитфелд, некои стилисти, готвачи и сл, и им прави интервју и ги слика. Не го гледам редовно, туку чекам да поминат 2-3 месеци, да се потсоберат постови/галерии, и после уживам и пливам во лигите што ми течат :)


No comments: