Wednesday, September 1, 2010

Dance, dance!

OMG OMG!

Овде ги има сите мјузикли/филмови со играње што сум ги сакала како мала и како голема, и кога го изгледав не можев да се соземам! Од Dirty Dancing, па Fame, па West Side Story, па Save the Last Dance, па Strictly Ballroom, па Singing in the Rain... и секако, хитот на татко ми - Седум невести за седум браќа :)
Многу сакам да играм, м-н-о-г-у!

No comments: