Thursday, December 2, 2010

Наздравје бањање!

Отсекогаш, моите после бањање ми викале „Наздравје!".
Кога бев мала, не ми беше баш најјасно зошто ми го викаат тоа,
и ме нервираше. Па не сум болна?!

Сега, моите бањања се поинакви, некако се... празни.
Излегувам од купатило и не слушам „Наздравје!"...
И ми фали.

1 comment:

snappy name said...

......ааааа колку многуууу ми се свиѓаааааа...... готово!
сценарио за кратко филмче!
...ау! ретко емотивно! леле го правиме филмчево, го смислив!