Tuesday, April 10, 2007

пишувачки притисок

2 comments:

baljum baljum said...
This comment has been removed by the author.
baljum baljum said...

еее....
сликава ме потсетува на детството...кога одев во градинка...и си цртав со боички и фломастери...
и браво, многу убава слика!