Thursday, April 12, 2007

сон

Колку бизарен сон!

Ми ставале вакцини во двете раце, над лактите, и една во `рбетот (во `рбетот, бе?!) и не сум можела да се мрднам од што толку многу болеа, дури и надвор од сонот. Многу глупаво.

3 comments:

Владимир said...

Ауу страшно! Тоа не чини.

Па знаеш ли ти што значи тоа? На трудници при пораџај се става таму некоја инекција (анестезија ли е, епидурална ли се викаше), е сега не знам дали при обичен пораџај или при царски рез.

Како и да е, печена си! :)

bluessence said...

Неее! Не беше такво, и ќути немој да ме урочиш!

baljum baljum said...

ahaha....moram da fatam seir!
Bravo Vladimir!!!
ama kako i da e... (trudnici/netrudnici)...pak Ti cahstish u kafana! =)