Monday, May 28, 2007

обложен ѕидЕднаш ми кажаа дека копирајтерите во големите агенции имале специјални канцеларии во кои ѕидовите се целосно обложени, како душеци, за да не си ја удираат главата. Поточно, за кога ќе си ја удираат главата, да не се повредат. И дека никој не им досадувал, не ги прекинувал, не ги гњавел... Ах.

No comments: