Sunday, June 24, 2007

Старо-нов пост

Должна сум си еден пост што го најавив пред скоро три недели и ете, требаше некој друг да се погрижи за тоа место мене - фала Ирена :)

Значи, дел од текстовите (меѓу кои и мојот) презентирани на дебатата-конференција што ја организираше Мултимедија во Мала Станица на тема Родовите стереотипи во МК се овде, а следат и другите.

Мојот е во некаква средена, поедноставена форма, адаптирана од pp. Малце незгодно вака, a posteriori да коментираме, убаво ќе беше уште тогаш, ама ако, дебатата продолжува, па повелете :)

No comments: