Wednesday, August 1, 2007

Моето денешно мени досега

  • чаша цеден сок од портокал
  • две праски
  • кафе
  • 0.5l ab cultura
  • MyWay сендвич со црно лепче, MyWay премаз, 4 вида сирење, марула, патлиџан, краставица, пиперка, црвена зелка, бела зелка, морков, маслинки
Ме чека и cheese cake, подарок од MyWay заради тоа што доцнеа. Ммм...

1 comment:

Даниела said...

MyWay сендвичи има и во Охрид. Мислам на Лагадин. Добар апетит и пријатен одмор.:)