Tuesday, October 30, 2007

Sometimes a girl's gotta do what a girl's gotta do

Оглас:
менувам одење на стоматолог за одење на гинеколог


шифра
(без)умник

6 comments:

Darko said...

Шифра: Отвори пошироко. :))))))))

Anonymous said...

MOZE!
Tuku malku offtopic: me nema da se javam, pojavam...i virtuelno zaretciv. Odmor malku od virtuelnosta, real life vezbam :)
Mislam deka ti go imam brojot pa ke te baram na tel da dojdes na nastanite na kampanjava, a osobeno vo sabota na Skolka.
Femgerila

Daniela said...

Хахаха
Ме изнасмеа:)
Инаку како си помина на стоматолог?

bluessence said...

Па откако умрев од страв, еве преживеав :)
Феми, викај! Ако можам, одма доаѓам!

Hibizla said...

Сакаш да кажеш дека почнале заби да ти растат на чудно место!? Со што се храните бе деца бе?

bluessence said...

Хмм... кога почнав да квичам за идењето на стоматолог "колешките" почнаа да ми викаат дека треба да бидам благодарна што не идам на гинеколог - со логика дека тоа е апсолутно најстрашно нешто... Ама јас не се согласувам со тоа! Многу е пострашно одење на стоматолот, тоа сакав да кажам ;)