Friday, November 2, 2007

Не е можно!

Nouvelle Vague во Скопје!
Nouvelle Vague во Скопје!
Nouvelle Vague во Скопје!
:)))


Ни Скопје веќе не е тоа што беше...
:)

3 comments:

Hibizla said...

Канго во Спрингфилд!

Канго во Спрингфилд!

Канго во Спрингфилд!

Кажи а?

Hibizla said...

Уствари Канго наскоро во Кастро!

bluessence said...

Мислам дека Кастро треба да се прекрсти во Канго.