Monday, November 26, 2007

Season's Greetings

Откако си ја отворив душата и си ја кажав желбата за Нова Година кај Kотле на блог, притоа мислејќи дека сум измислила топла вода - излезе дека некои луѓе не само што им текнало на истото, туку и го направиле и го продаваат!
Значи, за копирајтери со слаба циркулација, за пишувачи во ладни простории и за оние кои едноставно сакаат да допрат нешто топло - топла тастатура и топол глушец
!

(ова топол глушец звучи многу перверзно...)

Е сега, на дизајнот може да се доработи, точно, но на подарен коњ заби не му се гледаат, нели!

Wink, wink - желба... подарок... Нова Година... anyone?
:)))

No comments: