Wednesday, May 12, 2010

30

30 работи што ги сакам:

 1. море
 2. мачки
 3. плава боја
 4. дрвени моливи
 5. дрвени подови
 6. праски на кои им се двои семката
 7. дремење под сенка
 8. играње
 9. брези
 10. кифли какви што ги прави мајка ми
 11. авиони
 12. патлиџани
 13. мирис на гранчиња и ѕвезди од патлиџани
 14. сандали
 15. сонце
 16. пливање
 17. книги и хартии
 18. мармалад од кајсии
 19. заспани улични кучиња
 20. киндер јајца
 21. жолти ружички
 22. пенкала
 23. блогови за дизајн
 24. пишување
 25. хеклани работи
 26. француски јазик
 27. лак за нокти
 28. пиперки
 29. чипка
 30. дрвени закачалки


2 comments:

marija said...

Happy Birthday Sashi Bashi!!!! May your days be full of things you LOVE! :))) And... I love you! A lot! :*

bluessence said...

Awwwwww!!! Thank youuu and I love youuu toooo :)))