Thursday, May 13, 2010

30

30 работи што не ги сакам:

 1. месо
 2. чорапи во сандали
 3. мајмуни
 4. шкртање со пенкало по насловни страници
 5. превиткување страни од книги
 6. портокалова боја
 7. ориз
 8. храна во лавабо
 9. ждригање
 10. силиконски прерамки
 11. водка
 12. тесто од торта
 13. потпишување сопствено име насекаде
 14. луѓе што не гледаат во очи додека зборат
 15. вертикални линии
 16. физика
 17. лук
 18. кафеава боја
 19. снег
 20. промаја
 21. долги нокти
 22. лигавење
 23. кога некој ми прави притисок
 24. италијански јазик
 25. директност
 26. француски маникир на стапала
 27. благи парфеми
 28. зима
 29. да пијам ладна вода
 30. кафе со шеќер

3 comments:

Внукот said...

Си го најдов случајно блогов. Кога видов дека се сложуваме за 29 од 30 нешта, тоа значи дека имаме заеднички непријател. :)

Си доби уште еден читател. ;)

bluessence said...

Претпоставувам, не се согласуваш само за месото? :)

Внукот said...

Не. :) Ладната вода. :)