Thursday, March 24, 2011

Сара Кеј

Не знам ни каков вовед да напишам за ова - hands down! Онаа Сара Кеј од порано беше моj oмилен лик како мала, а оваа друга Сара Кеј ме потсети зошто сакам да читам и да пишувам.

1 comment:

snappy name said...

хехе... бравос! нема утка со имево!