Thursday, March 8, 2007

Baudrillard

Една причина помалку да ми биде криво што нема да отидам на постдипломски, а толку многу сакав да му ги слушам предавањата!

Во тој контекст, вчера сфатив како моето пишување на блогот е всушност еден момент на себереализација или себепроект што одамна го барав и мислев, некакво мое хипер-реално потврдување.


rip

No comments: