Friday, March 9, 2007

Цвет

Ништо, мачката не го изеде цветот. Не го ни распартали!

Вчера јадев азуки гравчиња и многу се интересни, малечки.
Мајка ми реши да направи нешто благо (а тоа кај нас ретко се случува, за жал) и кога дојдов дома, цела среќна, ми се пофали каква торта направила, леле, леле... Тортата немаше врска! Јас стварно не пребирам кога станува збор за благо, ама ова беше нејадливо.

No comments: