Thursday, March 8, 2007

денес

Толку се опседнав со блогот што вчера со часови си мислев што се ќе изнапишам и сега, некако не знам што ми текна!

Денес добив два цвета, еден вештачки и еден вистински. Двајца цветови!

А со оглед на тоа дека јас всушност не сакам цвеќиња, едниот го ставив во чаша-вазна што подалеку од мене, а другиот се надевам дека мачката радо ќе го изеде.

Многу мразам кога луѓе што многу ги сакам се однесуваат неочекувано лошо со мене. Фуј. Ама многу сакам кога ќе ми текнат интересни работи, како на пример тие за на рака што ги измислив денес.

No comments: