Monday, March 26, 2007

пролет

2 comments:

Владимир said...

Пролет. Каде е?

Надвор врне, ладно е и многу е сиво. Тоа е есен.

bluessence said...

Ама идејата е да бидам позитивна, инаку нема ни да дојде пролет!
:)