Wednesday, April 25, 2007

про/лето

3 comments:

snappy name said...

сакаш мене да ме сликаш со точак?
а? ај? ама чекај да си купам ракавички и капче па после ќе ти испозирам возејќи...

bluessence said...

Еј, важи! Ама ова е овде не заради точакот, туку заради тоа како е облечена... ако видиш некаде во СК ваков дуксер/фустанче кажувај!
:)

snappy name said...

епа добро де....
и јас ќе се облечам суперски =)!
се зезам...
несакам да ме сликаш веќе....
се предомислив... =)))