Wednesday, May 9, 2007

боб тејл

Пред некој ден си играв со еден боб тејл, и апсолутно мислам дека нема подобро куче за мене од боб тејл! Можеби и бернандинец, ама ова беше ... немам зборови! Се гали, се дружи, скока, се мази, цивка, а не му се гледаат ни очите! Воодушевена сум, си замислував како имам и куче, покрај мачката - циркус за парче ќумур дома :)


1 comment:

snappy name said...

какво е срцуш....
јас немам простор каде да го чувам инаку многу сакам!
ај земи си ти куче и заедно ќе го шетаме во парк....
ај, земи си. вакво некое.