Tuesday, May 8, 2007

FSOL


The Acceleratorтолку.

4 comments:

Дамјан Георгиевски said...

Ех.. како толку, дај линк ово-оно:

на пр.
SoulSeek
slsk://honeygirl/e%3A/music/tttttt/the%20future%20sound%20of%20london/accelerator%20%5Bus%5D/

или

Future Sound of London [not everything.. but close]
http://thepiratebay.org/tor/3440883/Future_Sound_of_London_%5Bnot_everything.._but_close%5D

bluessence said...

А бе ќе ти го снимам, не мора да го симињаш... се што сакаш од нив - добиваш.

Владимир said...

Извини но, FSOL - ISDN, за мене е правата ствар.

Ако веќе морам да бирам од FSOL.

bluessence said...

Мојот избор на Accelerator беше заснован повеќе на ниво на лично значење отколку на ниво на избор на омилен албум.
Не можам да издвојам што ми е `права ствар` од нив зашто се ми е, ама го издвои овој како еден од албумите што ме сменија.
На пример, друг таков албум е To Bring You My Love, на PJ Harvey, а омилен ми е Is This Desire.

Може некогаш ќе направам и подолга листа...