Tuesday, January 29, 2008

silvery slippery
3 comments:

Vladimir said...

Аааааааа каков е саатот на крај. Преубав. Сакам и јас таков (под услов да не ме прогласувате за геј). :)))

bluessence said...

Со мувата на капата, а?
:)))

Hibizla said...

Убави џиџиња и толку. Поинтересно е кога ќе пишеш нешто. Ама ти ова додека спремаш нешто друго, додека си чепкаш во глава по нова идеја.