Tuesday, January 22, 2008

Where Is My Mind

Се залауфав со пишување, машала!

И сега се урочив и цела недела нема ништо паметно да напишам на работа, ама затоа на блог имам милион постови... Duh!

Него, го најдов ова и прилично ми ја опишува анксиозноста во периодов кој сега за сега, нема крај...

2 comments:

Vladimir said...

Хаха, закон слика!

Негп. стварно ти е вака? :)))

bluessence said...

Пааа... прилично, да.

There comes a time when even a (copy)writer admits... A picture is worth a thousand words...