Sunday, January 20, 2008

MiniMe

Од кога знам за себе имам неописиво голема фиксација за мали простори и нешта со кои може тие да се опремат, што резултирало со серии минијатурен мебел што уште го чувам, па се до фантазии како да си ја уредам домата.
А кога го видов ова, одлепив тотално.
Ич не сум по чистење, ама мислам дека кога би го
имала ова дома, постојано би си играла-чистела. А штипките - па не знам, иако не се минијатурни, радо би пружала алишта со нив. Најверојатно заради Едгар Алан По.
No comments: